KOMPANI KWH

Image

Kunsten å finne seg selv?

Onsdag 8. mai kl. 18:00

Scenekunst+ unge lovende-aften

I et nedlagt hittegodskontor som er fylt med gamle esker, votter, vesker og andre gjenglemte gjenstander ligger også en haug med mennesker som sliter med å finne seg selv.
Hvorfor er jeg her? Er det ingen som vil finne meg? Hvem glemte meg egentlig?

Kompaniet er i gang med å produsere tekster som etter hvert skal settes sammen til et ferdig manus. Dette er en visning av utvalgte tekster som er produsert til nå. Forventet premiere er høsten 2019.
 Forestillingen reflekterer rundt det å innimellom miste veien, hvordan vi skal redde verden, stoppe krigen, rydde plastikk, få bedre selvtillit, og ikke minst: hvordan finner vi kjærligheten i det hele?

Foto: Kompani kWh

KJØP BILLETT…

Til 8. mai kan du kjøpe dagspass til Rampelysfestivalen. For 150 ,- får du tre teaterforestillinger «Vi har det så fint så!», «Kunsten å finne seg selv» og «Salte Hender». Du kan selvføgelig også kjøpe enkeltbilletter.

NB: Deltagerpass må enten kjøpes i billettluka på Vega Scene, man-fre 11-15 / 17-21, lør-søn 12-19, eller bestilles på tlf. 919 06 450

20 min.
16 år +

Dramaturgisk veileder
Mine Nilay Yalcin
Manus
Kompani kWh:
Camilla Johannessen, Preben Liland Madsen og Christian Grøver Bendiksen, Sandra Bringsjord Pape, Valentina Alexeeva, Marie Skogvang Stork, Andrea Hoff Utne, Birgitte Maaike Feddersen, Dina Valberg, Astrid Nøkland