SONDRE MÆLAND & KATARINA CAPSERSEN

Image

Live-Arts

Onsdag 8. mai kl. 20:00 i foajeen

Scenekunst+ Unge lovende-aften

Musiker Sondre Mæland og live-tegner Katarina Caspersen setter stemningen for kvelden, når de kombinerer sine kreative krefter.

Sondre Mæland
Med bakgrunn som musiker i en rekke flerkulturelle og interdisiplinære kunstprosjekter har Mæland satt sammen et variert materiale som fungerer som bakteppe for Caspersen sin videokunst denne kvelden. Klarinett, bass, gitar og trommer er bare noen av instrumentene som du får høre mens de runger gjennom en monster-looper.

Katarina Caspersen
Katarina Caspersen har en bachelor - og en mastergrad i illustrasjon og grafisk design, med spesialisering i scenografi fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun jobber som frilans scenograf og illustratør, og har blant annet jobbet med Vinge/Müller teaterkompaniet i Berlin. Hun har også hatt utstillinger i Norge og i Tyskland, ved steder som Tegnerforbundet, Black Box teater under Pluss Pluss, galleri Zetzone i Berlin og på Kristiansand Kunsthall. Under Rampelysfestivalen vil Katarina jobbe sammen med musiker Sondre Mæland. Hun vil jobbe improvisert med live tegning på scenen.

katarina-caspersen.com