LUNKENT TEATER

Image

Vi har det så fint så!

Onsdag 8. mai kl. 17:00

Scenekunst+ unge lovende-aften

Stykket handlar om korleis ein forheld seg til elefanten i rommet. Mor og far ser ut til å nyte livet medan dei styrer i veg med sine mange oppussingsprosjekt. Men så kjem dottera deiras uventa tidleg heim frå psykisk behandling, og gjer det vanskeleg for dei når ho lurer på kva dei har gjort med rommet til den avdøde søstera hennar. Plutseleg høyrer dei ulande lydar frå naborommet, og oppdagar at dei har ein diger elefant i hus. I tide og utide kviner elefanten, og den blir vanskelegare og vanskelegare å skjule for både observante naboar og seg sjølve. Dei står overfor ei kjempeutfordring: korleis skal dei fjerne den gedigne elefanten utan at den trampar i stykker familien?

KJØP BILLETT…

Til 8. mai kan du kjøpe dagspass til Rampelysfestivalen. For 150 ,- får du tre teaterforestillinger «Vi har det så fint så!», «Kunsten å finne seg selv» og «Salte Hender». Du kan selvføgelig også kjøpe enkeltbilletter.

NB: Deltagerpass må enten kjøpes i billettluka på Vega Scene, man-fre 11-15 / 17-21, lør-søn 12-19, eller bestilles på tlf. 919 06 450

55 min.
13 år +

Regi
Lunkent Teater
Manus
Marius Leknes Snekkevåg

Image

Illustrasjon/plakat: Kornelia Engqvist